Formen til at oprette bruger i vores blå bog designer

Det første skridt  mod jeres blå bog, er at oprette en bruger. Vedkommende I opretter, vil have administratorrettigheder og vil I sidste ende skulle være den der bestiller og står for gennemlæsning og betaling. Dette kan med fordel være en lærer. 

Når I har oprettet profilen, vil I modtage en e-mail, hvor der ligger et bekræftelseslink. 

Formen til at oprette skoler i vores blå bog designer

Først skal I give bogen en titel. Hedder skolen eksempelvis Bryumgaard Efterskole kan I give en titlen  “B.E. 19/20” som vil fremgå på forsiden af jeres blå bog i bunden. Hvis I er en klasse, kan I også bare kalde den “9. B”. Det er helt valgfrit. 

Når I udfylder skole og adresse, vil det være jeres leveringsadresse, så det er vigtigt at den er korrekt udfyldt. Husk at levering er gratis! 

Jeres billede af skolen kan komme på forsiden af bøgerne eller som en af de første sider i bogen. Dette vælges senere.

Forordet er en sektion på 2. side i bogen, hvor I kan skrive et særligt minde, teksten fra den sang I har sunget mest igennem året, eller noget helt 3. Hvis I efterlader den blank, vil den ikke fremgå i bogen. 

Formen til at vælge hvilke overskrifter man ville have i sin blå bog

I kan tilføje op til 6 spørgsmål/overskrifter.

Der kan vælges mellem de spørgsmål der er i systemet eller I kan tilføje jeres egne ved at indtaste istedet for at vælge

Disse vil senere skulle besvares når I begynder at tilføje elever. 

Formen til valg af layout i den blå bog

I den sidste fane skal I først vælge, hvor mange blanke sider I ønsker i slutningen af bogen. 
Disse får overskriften  “Personlige Hilsener” og kan bruges til at skrive en håndskreven hilsen i bogen sidste skoledag. 

Herefter skal I vælge hvilket design I ønsker at have bogen i. Der kan vælges mellem to layouts, hvor den ene har stamdata lodret i venstre siden og den anden har dem vandret i toppen. Dette kan ændres undervejs.

Til slut skal der vælges om det skolebillede I uploadede tidligere skal være på forsiden af bogen. Hvis ikke der sættes flueben, vil billedet fremgå på den første indholdsside af bogen.

Oversigt over dine blå bøger oprettet under din profil

Jeres bog er nu oprettet og I er klar til at tilføje klasser, elever og billeder. 

Klik her for at se hvordan I opretter klasser / grupper.